"Brengt gemak in het voorjaar"

Welkom op de website van Rodon Rolff B.V.

Wij zijn een pot en perkplantenkwekerij gevestigd in Naaldwijk. Op deze site is informatie te vinden over ons bedrijf en tevens kan ons gehele assortiment worden bekeken.

Bij vragen over ons assortiment kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

De informatie op de website is met de grootste zorg samengesteld. Wellicht is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Wij kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor fouten op de website.

 

Directie en medewerkers

Rodon Rolff BVNieuws:

Aanbod 2012 gereed

De kwekerij staat vol met planten voor het voorjaar, de bestellingen zijn gereed, dus hebben we onze aanbodoverzichten weer kunnen maken.

Op het nieuwe aanbod hebben we enkele nieuwe soorten in de anjers en ook enkele nieuwe soorten eenjarige zomerbloeiers. Merendeel is ongewijzgd.

Nieuw is dat we vanaf het komende jaar met Volle karrenprijzen gaan werken. Een volle kar van een produkt bieden we tegenwoordig goedkoper aan. Dit betreft vaak artikelen die wij de dag ervoor kunnen inpakken. Op de lijst is een VK-prijs aangegeven (voor een beperkt aantal artikelen) Het niet volle karrenbeleid (KM=KD) zal wel worden aangescherpt.

Indien u ons nieuwe aanbod (wekelijks) wilt ontvangen, stuur dan een mail naar info@rodon.info

 Lees meer ..
     

info@rodon-rolff.nl | Tel: 0174 - 62 58 81
© 2010 Rodon-Rolff | Sitemap